Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@10:37:46 GMT

اکران «قصر شیرین» در پکن

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۲۸۹۴۹

اکران «قصر شیرین» در پکن

به گزارش ایرنا اکران اول این فیلم در آکادمی فیلم پکن بود این آکادمی نخستین مرکز تخصصی سینما در چین است و مخاطبان این اکران نیز دانشجویان، اساتید و فیلمسازان چینی بودند.

اکران دوم هم در سالن اصلی دانشگاه «چینگ خوا» با ظرفیت ۹۰۰ نفر برگزار شد که یک اکران مردمی بود بعد از این اکران میرکریمی ضمن حضور در میان تماشاگران به سئوالات و پرسش های آنان پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکران فیلم قصر شیرین با همت مرکز راهنمای توسعه رقابت جهانی دانشگاه چینگ هوا و انجمن پژوهشی یک کمربند یک جاده (SABRI) و به منظور درک و فرصت تجربه زیبایی های فرهنگی و هنر فیلم در قالب آیین «مبادلات فیلم جاده ابریشم و دانشجویان خارجی» برگزار شد.

در این مراسم ضمن اکران فیلم قصرشیرین، سید رضا میرکریمی کارگردان شناخته شده ایرانی اقدام به برپایی کارگاه آموزشی فیلمسازی برای دانشجویان سینما و همچنین برگزاری نشست پرسش و پاسخ در مورد فیلم کرد.

میرکریمی بعد از اکران این فیلم در دانشگاه «چینگ خوا» درباره قصه فیلم گفت: قصه فیلم، قصه تنهایی آدم ها و ارتباط آنها و درک متقابل و رابطه انسان ها با یکدیگر است به همین دلیل این قصه به نظرم یک قصه جهانی است.

وی درباره احساس تماشاگران خارجی پس از تماشای فیلم گفت: این فیلم در کشورهای زیادی اکران شده است همه تماشاگران احساس می کردند موضوع داستان قصه خودشان است اما در جغرافیایی جدید، همیشه همین طور است قصه ها شبیه هم هستند اما موقعیت ها و لوکیشن ها است که فرق می کند شما با ویژگی های کوچک تری که مختص یک منطقه است آشنا می شوید در حالی که قصه، قصه ای تکراری به نظر می رسد.

او در پاسخ به سوالی پیرامون همکاری با سینمای ایران گفت: خیلی تمایل دارم که کار مشترک با سینمای چین داشته باشم احساس می کنم که مشترکات فرهنگی خیلی زیادی داریم.

میرکریمی درباره سیاست چین در برقراری روابط فرهنگی با کشورهای دیگر از طریق جاده ابریشم گفت: واقعیت این است که جاده ابریشم با این که به اسم ابریشم ساخته می شود ولی جاده ای بوده برای تبادلات فرهنگی، یعنی در کنار تجارت، بازرگانان در بار شترهایشان کتاب هم حمل می کرده اند و ما اثرات این ارتباطات فرهنگی را از قدیم داشتیم و این گونه از حال و هوای هم با خبر می شدیم برای همین خیلی خوشحالم که چین تصمیم گرفت که دوباره یک برنامه فرهنگی خوب راه اندازی کند و بار دیگر این جاده را احیا کند حتما اگر این جاده احیا شود تمدن های بزرگی مثل ایران، هند و چین نقش های تعیین کننده ای در آن خواهند داشت.

میرکریمی همچنین در پاسخ به سوالی درباره زمینه همکاری ایران و چین عنوان کرد: در ژانرهایی از فیلم که کم تر در ایران تجربه می شود مانند فیلم های تخیلی، سینمای چین می تواند به ایران کمک کند و تجربه هایی نیز از سینمای ایران می تواند به سینمای چین منتقل شود.

فیلم سینمایی «قصر شیرین» به کارگردانی و تهیه کنندگی سید رضا میرکریمی محصول سال ۱۳۹۷ است فیلم نامه این اثر توسط محسن قرایی و محمد داوودی به نگارش درآمده است حامد بهداد، ژیلا شاهی، یونا تدین و نیوشا علیپور از بازیگران این فیلم هستند.

فیلم درباره مردی به نام جلال است که در تصادفی خانواده‌ای را به قتل می‌رساند، اما تصادف در دادگاه غیرعمد شناخته می شود او پس از گذراندن دوران زندان، همسر و فرزندانش را ترک کرده و به شهری دیگر می رود، پس از دو سال به سبب این که همسرش دچار مرگ مغزی شده، به شهرش باز می‌گردد و...

قصر شیرین همچنین در فستیوال فیلم شانگهای که یکی از فستیوال های مهم بین المللی به شمار می رود، جوایزی ارزشمند دریافت کرد در این جشنواره جایزه بهترین بازیگر مرد به حامد بهداد بازیگر سرشناس ایران اهدا شد و همچنین کارگردان این مجموعه، سید رضا میرکریمی، موفق به دریافت دو جایزه بهترین کارگردانی و جام طلایی بهترین فیلم جشنواره شد.

دو بازیگر خردسال این فیلم سینمایی نیز در کنار بازیگران بزرگسال کاندیدای بازیگری زن و مرد برای دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فجر شدند.

این فیلم پیشتر نیز جوایز جشنواره های سلیمانیه عراق، آنتالیا ترکیه و کمبریج را کسب کرده بود.

برچسب‌ها قصرشیرین چین سینما رضا میرکریمی ایران