Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، رمان ایرانی «خسروِشیرین» به قلم خسرو باباخانی، به‌تازگی توسط انتشارات کتابستان منتشر شده است. رضا امیرخانی، نویسنده و منتقد در پیامی تصویری که در سایت کتاب نیوز منتشر کرده است، نظر خود درباره کتاب« خسرو شیرین» بیان کرد.

او درباره کتاب «خسرو شیرین» گفت: «حافظ همیشه با درخشش و پیچیدگی ذهنی‌ای که دارد، عاقبت را به درستی پیش‌بینی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شاعر در مصرعی می‌گوید «ای کبوتر نگران باش که شاهین آمد». ما کبوتران اهلی و آرام دنیای ادبیات داستانی برای آمدن این شاهینی که به نام «خسروِ شیرین» نامگذاری شده است، نگران هستیم.»

امیرخانی درباره کتاب «خسروِ شیرین» ادامه می‌دهد: «کتاب «خسروِشیرین»، شاهینی است که می‌آید تا پیله عادات، روزمرگی‌ها و حصار آشیان‌ها را برای ما بشکند. احساس می‌کنم این کتاب می‌تواند نگاه جدیدی به نگاه‌هایی که نسبت به جنگ داشتیم، اضافه کند و آن یک نگاه امروزی و تلفیقی از عشق و جنگ است. تلفیقی که محل تلفیق هنر و ادبیات است.»

این نویسنده درباره داستان متفاوت و نو این کتاب می‌گوید: «خسرو باباخانی به ما نشان داد که دنیای خاطرات، دنیای داستان‌های کپی شده از روی هم و دنیای رسانه‌ها، دنیای کوچکی است اما دنیای ادبیات همچنان بزرگ است و می‌توان همچنان به صورت متفاوت درباره موضوعاتی نوشت که به نظر می‌آید تکراری شده باشند و زمانی که نگاه تازه و تغییر پیدا می‌کند، متوجه می‌شویم که تا چه اندازه می‌توانیم با موضوعات ارتباط برقرار کنیم. خسرو باباخانی در کتاب جدیدش این موضوع را به ما نشان می‌دهد.»

امیرخانی در پایان درباره نویسنده کتاب «خسروِشیرین» گفت: «کتاب «خسروِشیرین» یک اتفاق تازه در ادبیات داستانی ما است و خسرو باباخانی در میان ما به داشتن ادبیات خسروانی معروف است؛ منظور من تمام آن ادبیات، گفت‌وگو، رفتار، کردار، نوع زندگی و هر آن‌چه است که به ادبیات خسروانی ارتباط دارد. تمام زندگی خسرو را می‌توان با ادبیات خسروانی سنجید. خسرو نویسنده کم‌کاری است و در عالم کتاب با اثر «مثل دست‌های مادرم» عاشق او شدم.»

۵۷۲۴۵

کد خبر 1532023

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: رضا امیرخانی نویسنده ادبیات ادبیات داستانی خسرو شیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۶۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند

نیلوفر مالک نویسنده و پژوهشگر ادبیات نوجوان در گفتگو با خبرنگار مهر درباره رمان «صدای تاریکی» که توسط انتشارات سوره مهر در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می شود، گفت: صدای تاریکی درباره دختر نابینایی است که مادر ندارد و با پدرش زندگی می‌کند، از وقتی که مدرسه‌ها تعطیل شده است، احساس می‌کند یک نفر در خانه رفت و آمد می‌کند و می ترسد، این دختر سعی می‌کند منطقی رفتار کند و بفهمد دلیل این مساله چیست، در ادامه دختر دچار بحرانی می‌شود و حس می‌کند همه او را تنها گذاشته اند، زود خودش را پیدا می‌کند و به جنگ با مشکلاتش می‌رود.

وی افزود: کتاب مورد اشاره به زودی توسط انتشارات سوره مهر چاپ و منتشر خواهد شد. این کتاب مناسب رده سنی نوجوان ۱۷_۱۸ سال است. در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز عرضه خواهد شد.

مالک در ادامه سخنان خود گفت: در صدای تاریکی تلاش کردم نوجوانی که توانمند نیست و عضوی از اعضای بدنش دچار مشکل است، بداند که نداشتن یک توانمندی باعث نشود در زندگی روحیه اش را ببازد بلکه توانایی‌های دیگرش را بشناسد و مشکلاتش را حل کند.

این نویسنده ادبیات نوجوان ادامه داد: نوجوان امروز خیلی پخته و آگاه است. نویسنده در کتاب این گروه سنی نباید در پی حل مشکلات نوجوانان باشد، بلکه باید این مخاطب را با استعداد و توانمندی هایش آشنا کند تا کنش داشته باشد و بتواند حل مساله کند.

وی گفت: سرقت در میدان صد و یکم، رؤیای بعدازظهر، جایی آن طرف پرچین و دخترخاله‌ها که پیش از این چاپ و روانه بازار نشر شده اند نیز در نمایشگاه سی و پنجم عرضه خواهد شد. از بین کتاب‌هایی که برای نوجوان نوشته ام رؤیای بعدازظهر و سرقت در میدان صد و یکم با استقبال بیشتری مواجه شد. هنوز هم که بچه‌ها می‌خوانند دوستش دارند.

کد خبر 6096086 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • محمد علی علومی شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب
  • مرگ؛ ایستگاه پایانی دو قاتل | اتفاق شیرین برای یک محکوم به قصاص که تا یک قدمی چوبه دار قرار گرفت اما ...
  • پرفروش‌های داستانی حوزه مقاومت در نمایشگاه
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • حضور انتشارات نگاه با ۲ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند
  • تمدید مسابقه کتاب شیرین تا روز بزرگداشت فردوسی