Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-زبانت نمی‌چرخد به گفتن آنچه در دل داری چرا که می‌دانی هرآنچه در دل داری را آقای مهربانی‌ها می‌داند و این اولین و بزرگترین نشانه قبولی زیارتت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، صبح که برمی‌خیزی و بوی شهد شیرین زیارت را از دور استشمام می‌کنی، دیگر خواب ناز صبحگاهی حریف ولوله ای که در دلت از شوق زیارت و طلبیده شدن افتاده نمی‌شود و نمازت را که بجا آوردی سرتا پا منتظر پا گذاشتن در صحن و سرای بارگاهی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

...

پیش می‌روی و می‌رسی به درب ورودی شیخ طبرسی از ماشین که پیاده شدی نسیم سرد سحرگاه صورتت را می‌نوازد و چشمت که به بارگاه دوخته می‌شود، سلامی از اعماق قلبت بر لب‌هایت جاری می‌شود و با لبخندی وزین ولادت جد آقا را به ایشان تبریک می‌گویی...

هر چه نزدیک تر می‌شوی به بارگاه ملکوتی شور و شوق اعیاد شعبانیه بیشتر به مشام می‌رسد، از زائرانی که با شیرینی و شکلات از تو پذیرایی می‌کنند تا خادمانی که با لبخند و تبریک ورودت را خوشامد می‌گویند و التماس دعا دارند....

یا امام رضا(ع)! پادرمیانی کن تا دستان زائرت دخیل پنجره‌های ضریح سیدالشهدا(ع) شودحال و هوای حرم مطهر امام رضا(ع) در شب مبعث پیامبر (ص)/ زائران ‌از هر سو خود را به پا بوسی آستان امام رئوف رسانده‌اندحال و هوای حرم رضوی در سوم شعبان المعظم/ آستان مصفای رضوی مشعوف میلاد سید جوانان اهل بهشت شد

عطر زیارت درست در ورودی پس از بازرسی مشامت را می‌نوازد و زائرانی را می‌بینی که چشم انتظار گرفتن عیدی از آقای مهربانی اند..

زبانت نمی‌چرخد به گفتن آنچه در دل داری چرا که می‌دانی هرآنچه در دل داری را آقای مهربانی‌ها می‌داند و این اولین و بزرگترین نشانه قبولی زیارتت است؛ وقتی می‌دانی نزد کسی آمده ای که ناگفته حرف دلت را می‌خواند و پاسخ می دهد، شوق و لذتی در جانت فرو می‌نشیند چرا که تمام حسی را که نمی‌شود به زبان جاری ساخت، او خود می‌داند و این چقدر زیباست که احساست با کلامت که آمیخته می‌شود، هیچ کسی نمی‌تواند عمق وجودت را دریابد جز خداوندی که خود خالق قلب و احساس و آرزوهای به دل مانده ات است و جز آنانکه خداوند برای ما بندگانش شفیع قرار داده و ما یکی از مهربانترین آنان را در کشور خود داریم و ولی نعمتان در مشهد الرضا (ع) را واسطه قرارمی‌دهیم برای رسیدن به خواسته‌هایمان...

اما وقتی می‌بینیم عظمت و جلال و شکوه و مهربانی آقا را، قلبی آکنده از یقین به تو اطمینان می‌دهد که آقای مهربانی از لحظه ای که تو را فرا خوانده به زیارتش اجابتت کرده است....

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع) 

السلام علیک یا حسین ابن علی یا سید الشهدا(ع)،

السلام علیک یا اباالفضل العباس(ع)

السلام علیک یا سید الساجدین(ع)

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: السلام علیک آقای مهربانی دل داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۳۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در دیدار مسئولان پاسخگویی مسائل شرعی در دفاتر نمایندگی ولی فقیه سراسر کشور و اعضای شورای فقهی آستان قدس رضوی که در حرم مطهر امام رضا(ع) انجام شد، ضمن تأکید بر اهمیت فقه و هدایتگری مردم، به نقل روایتی از بردباری و صبر حضرت فاطمه زهرا(س) در پاسخگویی به سؤالات شرعی پرداخت و اظهار کرد: کسانی که با کسب علم، دانش و حکمت برای هدایت بندگان خدا تلاش می‎کنند و نه تنها از پاسخگویی به سؤالات شرعی مردم خسته نمی‌شود بلکه با اشتیاق، صبر و خوشرویی به نیازهای علمی طالبان آگاهی و معرفت پاسخ می‌دهند، مورد لطف و رحمت خداوند هستند و از سوی پروردگار پاداشی غیرقابل وصف در انتظارشان است.

وی به برخورد با حوصله و مشفقانه با مردم در پاسخ به مسائل شرعی تأکید و اظهار کرد: بی‌حوصله‎گی در پاسخگویی به سؤالات شرعی از آفت‎هایی است که باید مراقب آن بود؛ ‎بی‌تفاوتی و بی‌حوصلگی در پاسخگویی به سؤالات، می‏تواند موجب تضعیف تدین مراجعه کننده ‎شود؛ مردم نحوه برخورد را به خاطر می‌سپارند و تجربیات شان را با دوستان، آشنایان و دیگران به منتقل می‎کنند؛ پس یک برخورد نامناسب کافی است تا نه تنها یک فرد، بلکه جمعی از اطرافیان او، تصویری ناصحیح در ذهن شان ثبت شود.

تولیت آستان قدس رضوی اضافه کرد: مراجعه مردم برای کسب آگاهی دینی نشان دهنده علاقه، اهتمام و حساسیت آن‎ها به احکام شرعی بوده و این مایه خرسندی است؛ لذا اگر گاهی مراجعه کننده کمی پرگویی و وسواس دارد و یا گاهی بر اطلاعات ناصحیح خود پافشاری دارد، باید با حوصله، مهربانی، تواضع و صمیمیت با او برخورد کرد.
اهمیت پاسخگویی دقیق و صحیح به سؤالات حجت الاسلام والمسلمین مروی فعالیت فقهی و پاسخگویی به سؤالات شرعی را یک توفیق الهی و مسئولیتی سنگین، دشوار و با اهمیت دانست و با تأکید به اهمیت پاسخگویی صحیح و دقیق به سؤالات دینی، ابراز کرد: امروز عصر ارتباطات است و پاسخ‎های شرعی در فضای مجازی منتشر می‎شود، گاهی ممکن است به دست دفاتر مراجع تقلید برسد، لذا اگر پاسخ سؤالی را نمی‎دانیم باید ابراز بی‎اطلاعی کرد و از سؤال کننده فرصتی برای تحقیق و پاسخ گرفت؛ اینگونه رفتارها نه تنها جایگاه علمی آن روحانی را تنزل نمی‎بخشد بلکه این اعتماد را در مردم ایجاد می‎کند که پاسخ‌ها دقیق و بر اساس تحقیق و مطالعه است و اگر پاسخ سؤالی را ندانند اعلام می ‎کنند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت امر مسئله‌گویی و پاسخ به سؤالات اعتقادی، اخلاقی و فقهی مردم، نسبت به قداست کتاب توضیح المسائل تأکید و عنوان کرد: این کتاب ماحصل یک عمر تلاش یک عالم و فقیه است، بنابراین «توضیح المسائل» یک کتاب دارای قداست بوده که باید با وضو به سراغ آن رفت زیرا تمامش آموزه‌های اهل بیت(ع) پیرامون احکام الهی بوده و مسئله گویی نیز کاری بسیار مقدس و ارزشمند است.

تولیت آستان قدس رضوی همچنین نسبت به گسترش راه‌های پاسخگویی به احکام شرعی توصیه و عنوان کرد: پاسخگویی تلفنی و مراجعه مردم به دفاتر ائمه جمعه یکی از راه‌های پاسخگویی به مسائل شرعی مردم است، این راه‌ها باید افزایش یابد، به عنوان مثال خوب است در نمازهای جمعه، میزهایی برای پاسخگویی به سؤالات شرعی گذاشته شود؛ این خود تبلیغ و ترویجی برای مردم است که به دنبال احکام شرعی خود باشند و پیام اهمیت مسائل شرعی را برای جامعه دارد؛ همچنین بهانه‌ای خوب برای تقویت ارتباط روحانیت با اقشار مختلف جامعه است.

وی گفت: پیامبر(ص) به هیئتی که به سرپرستی حضرت علی(ع) به یمن برای ارشاد و تبلیغ اعزام کردند، فرمودند اگر حتی يک نفر بدست شما ارشاد و هدايت شود براي شما بهتر است از هر آنچه که خورشيد بر آن مي‎تابد و این نشان دهنده اهمیت و ارزشمندی هدایت مردم است.
توصیه آیت الله بهجت در خصوص اهمیت فعالیت علمی حجت الاسلام والمسلمین مروی در بخش دیگری از سخنان خود با نقل خاطره‎ای به توصیه‌های بزرگان به رهبر معظم انقلاب در خصوص فعالیت علمی اشاره و تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب پس از آنکه مبحث «جهاد» را طی چند سال در دروس خارج فقه به طور کامل بیان فرمودند؛ به جهت مشغلات، تدریس را مجدد شروع نفرمودند؛ سال‌ها پیش در عید نوروز که رهبر معظم در مشهد مشرف بودند بزرگواری از اولیاء الله به نام مرحوم آقای درافشان از ایشان درخواست کردند مجدد درس را آغاز بفرمایند، رهبر معظم انقلاب فرمودند آیت الله بهجت نیز پیغام فرستادند که درس را مجدد آغاز کنید و اینگونه شد که مقام معظم رهبری مجدد تدریس را آغاز کردند.

وی در ادامه به تأکیدات آیت الله بهجت نسبت به فعالیت فقهی طلاب و روحانیون اشاره و اظهار کرد: آیت الله بهجت نسبت به فعالیت فقهی تأکید داشتند و در دیداری به بنده نسبت به فعالیت فقهی توصیه کردند و ‌فرمودند «اشتغال فقهی نورانیت و برکت می‌آورد.» همچنین یکی از دوستان که با این مرجع بزرگوار مراوده داشتند از ایشان درخواست ذکری برای صفای باطن کرده بودند که ایشان در پاسخ فرمودند: «بحث و کار فقهی داشته باشید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است
  • خانه معلم، مدرسه کودکان کار
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر
  • دو توصیه کوتاه از امام صادق علیه‌السلام
  • سلام من به مدینه، به غربت صادق (ع)
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی «سفینة‌النجاة» منتشر شد
  • زیارت بقیع در سالروز شهادت صادق آل محمد (ص)
  • مشهد الرضا سوگوار و عزادار سالروز شهادت صادق آل عبا (ع)