Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@02:22:12 GMT

آرزوهای آقای جمالی از دنیای شیرین

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۰۸۹۵۹

آرزوهای آقای جمالی از دنیای شیرین

رضا فیاضی درباره اینکه در این دو سال، دوران کرونا را چطور سپری کرده است، گفت: سال گذشته به‌رغم این که واکسن هم زده بودم، یک‌ماه درگیر این بیماری شدم و امیدوارم در سال جدید پایان کرونا را شاهد باشیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بازیگر سریال‌های «قصه‌های تابه‌تا»، «دنیای شیرین»، «تهران ۱۱»، «کلاه پهلوی» و «معمای شاه» درباره اینکه مهم‌ترین آرزویش در سال جدید برای خود و مردم کشورش چیست، اظهار کرد: برای من، اصل مردم کشورم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرزویم شادی مردم سرزمینم است. وقتی مردم شاد باشند و دستشان در جیبشان باشد طبیعتاً من هم خوشحالم چون من هم جزو مردم این کشور هستم. ای کاش می‌شد جنگ در تمام جهان تمام شود و شادی نصیب همه شود. مهم‌ترین آرزویم در سال ۱۴۰۱ توقف جنگ در جهان و شاد بودن مردم کشورم است ان‌شاالله در سال جدید ما کمتر شاهد اتفاقات تلخ باشیم.

این بازیگر سینما و تلویزیون افزود: به لحاظ مالی مشکلی ندارم و خدا را شکر به لحاظ هزینه تأمین هستم، اما اگر کار نکنم زنده نیستم و می‌میرم. من عاشق کارم هستم، حالا اگر پروژه‌ها پولم را هم به موقع بدهند، قطعاً روند زندگی‌ام بهتر می‌چرخد و انگیزه بیشتری پیدا می‌کنم ولی متأسفانه برخی پروژه‌ها بازیگران را اذیت می‌کنند.

رضا فیاضی در پایان تصریح کرد: بیشترین دغدغه و عشقم، کار برای بچه‌ها است. اساساً کار در حوزه کودکان را خیلی دوست دارم و بسیار برایم ارزشمند است. امیدوارم ما در سال جدید برای کودکان کارهای بهتر و بیشتری داشته باشیم.

به گزارش ایمنا، "آقای جمالی" از جمله محبوب‌ترین کاراکترها و شخصیت‌هایی است که رضا فیاضی در سریال قصه‌های تابه‌تا ایفاگر این نقش بوده است که نسل‌های مختلف با آن خاطره دارند.

کد خبر 565998

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بازيگر سينما و تلويزيون رضا فیاضی فیلم کودکانه سریال تلویزیونی آرزوی زیبا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سال جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۸۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • (ویدئو) بچگانه صحبت کردن شیرین «نون خ»
  • ۱۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • سیر تکامل کادیلاک: سفری 122 ساله در دنیای تجملات و قدرت (فیلم)
  • شیرین مثل «شکرستان»/ پویانمایی که ۱۸ ساله شد
  • تالاب پرآب شیرین سو
  • فلفل قرمز: ادویه جدید دنیای مد! (عکس)
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • تمدید مسابقه کتاب شیرین تا روز بزرگداشت فردوسی
  • جبهه مقاومت گنبد آهنین رسانه‌ای دشمن را از بین برد